Ana içeriğe atla
En

BEST13 Bina-Şehir Elektrik, Elektronik, Mekanik ve Kontrol Sistemleri Fuarı’ndayız!

BEST Fuarı 2013Karel, 26-29 Eylül 2013 tarihleri arasında CNR EXPO 1. Hall’ de düzenlenecek BEST13 Bina-Şehir Elektrik, Elektronik, Mekanik ve Kontrol Sistemleri Fuarı’na katılıyor.
 
Fuarda bina otomasyon sistemleri, güvenlik ve geçiş kontrol sistemleri, yangın güvenlik ve söndürme sistemleri, iklimlendirme, aydınlatma, ses-ışık ve görüntü sistemleri, veri iletişim izleme ve kontrol sistemleri, enerji sistemleri, enerji verimliliği, yenilenebilir enerjiler ve akıllı şehirler ile ilgili tüm sektörler bir arada olacak.
 
Karel, fuar standında  IP santralları ile ve bina otomasyon sistemleriyle entegre çalışabilen Apartman Konuşma Sistemleri, Hırsız Alarm Sistemleri ve CCTV çözümleriyle yer alacak. Stantta konut ve ofis entegrasyon uygulamaları kurulu sistemler üzerinden deneyimlenebilecek.

Standında fuar süresince uzman kadrosu ile paylaşımlarda bulunacak Karel, aynı zamanda Ana Konferans programı “Video Interkom Sistemlerinde IP Evrimi” başlığı altında konuşmacı olarak yer alıp birikimlerini paylaşacak.

Fuar hakkında detaylı bilgi için: http://www.best-fuar.com/
CNR EXPO 1. HALL STANT NO: D30