Ana içeriğe atla
En

Bilişim 500 - PBX Kategorisi Birincisi: Karel


İnterpromedya’nın, Türkiye bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmaların 2010 yılı net satış gelirlerine göre hazırladığı ve bu yıl 12. kez gerçekleştirilen “İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması” sonuçlandı. KAREL, PBX Santral kategorisinde birinci oldu. Aynı zamanda satış gelirlerine göre son 3 yılda en iyi performans gösteren ilk 20 bilişim şirketi içine giren KAREL, donanım ihracatı gelirlerine göre de ilk 10 şirket içinde yer aldı.

27 Haziran 2011’ de İTÜ maslak Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle Bilişim 500 Araştırması kapsamında yazılım, donanım, hizmet ve özel bölüm başlıkları altındaki 49 kategorinin birincilerine ve ilk 10’da yer alan şirketlere ödülleri verildi.

T.C Ulaştırma Bakanı M. Habib Soluk, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Tayfun Acarer, iş dünyasının bilişim liderleri ve bilişim sektörünün üst düzey yöneticilerinin katıldığı törende PBX kategorisinde birinci olan KAREL’in ödülünü Genel Müdür Yardımcısı Osman Duman teslim aldı.