Ana içeriğe atla
En

BT Vizyon Salonumuzda Hareketlilik Var

BT vizyon toplantısı ankara 2013
Karel bir kez daha kurumların gelecek vizyonlarını, teknolojik çözümlerini ve yeniliklerini hedefledikleri seçkin katılımcılar ile bir araya gelerek paylaştıkları, tartıştıkları ve geliştirdikleri BTvizyon Toplantıları’na katılıyor.
 
14 Kasım 2013 tarihinde Ankara Sheraton Hotel'de düzenlenecek BT Vizyon Toplantıları’nda bu yıl “işletmemde nasıl verimli ve karlı bir iş modeli oluşturabilirim, çalışma ve üretim anlayışımı nasıl yenileyebilirim, üretim, dağıtım ve yönetim süreçlerimi nasıl daha iyi yönetebilirim, müşterilerimi ve çalışanlarımı nasıl memnun edebilirim?” konuları üzerinde yoğunlaşılacak. BTvizyon Toplantıları açılış oturumunun ardından üç ayrı salonda devam edecek paralel oturumlardan oluşacak.
 
Toplantılarda Karel kamu Sektörü Satış Müdürü Sn. Jale Modalı “Yeni Nesil İletişimde Hareketlilik” başlığı altında bir de konuşma yapacak.
 
BT Vizyon Toplantıları ile ilgili daha fazla bilgi için:  http://www.btvizyon.com.tr/

Aşağıdaki formu dolduran 5 kişi Ankara BTvizyon toplantısına KAREL özel davetlisi olarak katılacak. Davetiyeler formu dolduran 20'nci, 40'ıncı, 60'ıncı, 80'inci ve 100'üncü kişiye, formu doldururken iletmiş olduğu email adresi üzerinden gönderilecek. İletişim bilgileriniz gizlidir, paylaşılmaz.Soru ve önerileriniz için: dijital [at] karel.com.tr