Ana içeriğe atla
En

Dragon Festivali'nde Şampiyon Değişmedi

karel dragon takımı
Kurumlararası yarışmalarda en büyük ve kapsamlı spor organizasyonu olan ve 2008 yılından beri Türkiye’nin önde gelen kurumlarının katılımlarıyla düzenlenen Dragon Festivali’nin en önemli ayağı olan İstanbul yarışları 25-26 Mayıs 2013 tarihlerinde Haliç’te gerçekleştirildi.
 
Karel DragonFestivale Türkiye’nin büyük kurum ve kuruluşlarına ait 100 takım 2.500’i aşkın yarışmacı ve 10.000’i aşkın seyirci katıldı. İlk gün zamana karşı yapılan yarışlarda başarılı dereceleri ile finale kalan Karel Dragon Takımı, ikinci gün en iyi süreye sahip takımların yarıştığı Sport kategorisi finalini de birincilikle tamamlayarak Festival ve İstanbul Şampiyonluğu kupalarını müzesine götürdü.
 
Kurulduğu 2008 yılından bu yana 6 kez Dragon Festivali kapsamındaki Dragon Bot yarışlarını, Corporate Games organizasyonu kapsamındaki Dragon Bot yarışlarını ve Federasyonun düzenlediği yarışları kazanarak toplam 11 Türkiye Şampiyonluğuna sahip  Karel Dragon Takımı, 2011 yıllında Çek Cumhuriyetinde düzenlenen yarışlarda da kategorisinde birinci oldu. 
18 kişiden oluşan Karel Dragon Takımı Karel çalışanları ve Yetkili Satıcıları ve ailelerinden oluşuyor. En az 4 bayan kürekçi ile yarışma zorunluluğu olan Dragon Bot yarışlarında, Karel takımı, yaş ortalaması en yüksek ve çoğunluğu spor geçmişi olmayan kişilerden oluşuyor. Başarıları, Karel Dragon Takımının düzenli takım çalışması ile teknik ve senkronu en üst seviyede gerçekleştirdiğini gösteriyor.

dragon kürek takımı karel

KAREL Dragon Takımı 2013

Ahu ÖZER Sporcu
Ayhan İLHAN Takım Kaptanı
Ayşegül YURDBULAN Sporcu
Burak YAVAŞOĞLU Sporcu
Eyüp ŞİRİN Sporcu
Gencay GÜRÇAY Sporcu
Hanife TOZLU Sporcu
İbrahim GARİP Sporcu
İlker KOCA Sporcu
Mert GİRİT Sporcu
Muammer GÜRSES Sporcu
Mustafa GİRİT Sporcu
Okan YUTDBULAN Sporcu
Şirin ÖZGÜR Sporcu
Taner ÖZGÜR Sporcu
Taner TOKAY Teknik Direktör ve Sporcu
Tarık AVCIOĞLU Sporcu
Tülay BUYRUCU Sporcu
Yücel ODABAŞ Sporcu