Ana içeriğe atla
En

Entegre İletişim Çözümleri ile Yerel Yönetimlerde Teknolojik Açılım

Karel, İnterpromedya’ nın kamu kuruluşları ve Kamu’ da hizmet veren BT profesyonellerini bilgilendirmek amacıyla her sene düzenlediği “Kamu Yönetiminde Bilişim Teknolojileri” etkinliklerinde bu sene de yerini alıyor.

25 Şubat tarihinde, Sheraton Ankara Convention Center’ da gerçekleştirilecek etkinlikte, çeşitli devlet kurumlarından üst düzey yetkilileri ve bilişim sektörünün önde gelen firmaları, kamuda BT yönetiminin dikkat çeken projelerini, yatırımlarını konuşmak, paylaşmak için biraraya gelecek.

Bu senenin etkinliğinde; veri yönetimi ve analizi, bulut hizmetlerinin kurumlar arası kullanımı, mobil hizmetlerin geliştirilmesi ve kamunun sosyal yaşamda aldığı yer gibi, yakın geleceğin uzun soluklu konuları değerlendirilecek.

Etkinlik kapsamında, Karel kamu Sektörü Satış Müdürü Sn. Jale Modalı “Yerel Yönetimlerde Entegre İletişim Çözümleri” başlığı altında bir de konuşma yapacak.

Sergi alanında yer alacak Karel standımızda ise entegre iletişim çözümlerimiz katılımcılara tanıtılacaktır.

Etkinlik ile ilgili daha fazla bilgi için http://www.kamudabilisim.com Katılımcı sayısı sınırlıdır. Davetiye kazanmak için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz: