Ana içeriğe atla
En

Karel, 2nci Akıllı Ev ve Akıllı Yapı Konferansında

Karel, 22 Mayıs 2014 Perşembe günü İstanbul Marriott Hotel Asia’ da düzenlenecek “2nci Akıllı Ev ve Akıllı Yapı” konferansına katılıyor.
 
Akıllı Ev Konferansı
Başta akıllı yapı odaklı inşaat firmaları olmak üzere birçok farklı sektörden şirketler, AVM’ler, Hastaneler, Belediyeler, Üniversiteler, Devlet kuruluşları ve sektörel derneklerin üst düzey karar mekanizmalarının katılacağı konferansta, akıllı yapılarda yeni teknoloji trendleri, akıllı yapılarda kolay yönetim ve kontrol, enerji tasarrufu, verimlilik, güvenlik ve konfor sağlayan uygulamaların tartışıldığı bir gündem paylaşılacaktır.
 
Karel, konferans alanındaki standında Görüntülü iletişim ve Güvenlik sistemleriyle yer alacak, birbiriyle entegre çalışan CCTV, Apartman Konuşma Sistemleri, Hırsız Alarm Sistemleri, iletişim sistemleri uygulamalarını kurulu sistemler üzerinden sunacaktır. Ana Konferans programında konuşmacı olarak yer alacak olan Karel Görüntülü İletişim ve Güvenlik Sistemleri Direktörü KEREM İRTEN, “Akıllı yapılarda güvenlik çözümleri, bu alandaki yeni trendler, birbirleriyle haberleşen ve daha tasarruflu, daha güvenli, daha konforlu, ihtiyaçlara cevap verebilen akıllı güvenlik sistemleri” konusunda bir sunum gerçekleştirecek.

Konferans programı ve katılım şartları için tıklayınız