Ana içeriğe atla
En

Karel Dragon Takımı 2012’de Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi


Kurumlar arası yarışmalarda en büyük ve kapsamlı spor organizasyonu olan ve 2008 yılından beri Türkiye’nin önde gelen kurumlarının katılımlarıyla düzenlenen Dragon Festivali’nin İstanbul ayağı Denizcilik Müsteşarlığı’nın da katkılarıyla 26-27 Mayıs 2012 tarihlerinde Haliç’te gerçekleştirildi.
 
Festivale Türkiye’nin büyük kurum ve kuruluşlarına ait 120 firmadan 2500’ü askın yarışmacı ve 15.000’i aşkın seyirci katıldı. İlk gün zamana karşı yapılan yarışlarda başarılı dereceleri ile finale kalan Karel Dragon Takımı Federasyon kupasında ikinciliği kazandı. İkinci gün en iyi süreye sahip takımların yarıştığı Sport kategorisi finalini de ikincilikle tamamlayarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.
 
Kurulduğu 2008 yılından bu yana 4 kez Dragon Festivali kapsamındaki Dragon Bot yarışlarını, Corporate Games organizasyonu kapsamındaki Dragon Bot yarışlarını ve Federasyonun düzenlediği yarışları kazanarak toplam 9 Türkiye Şampiyonluğuna sahip  Karel Dragon Takımı, 2011 yıllında Çek Cumhuriyetinde düzenlenen yarışlarda da kategorisinde birinci oldu.
 
22 kişiden oluşan Karel Dragon Takımı Karel çalışanları ve Yetkili Satıcılarından oluşuyor. En az 4 bayan kürekçi ile yarışma zorunluluğu olan Dragon Bot yarışlarında, Karel takımı, yaş ortalaması en yüksek ve çoğunluğu spor geçmişi olmayan kişilerden oluşuyor. Başarıları, Karel Dragon Takımının düzenli takım çalışması ile teknik ve senkronu en üst seviyede gerçekleştirdiğini gösteriyor.
 

Karel Dragon Takımı Üyeleri:
AYHAN İLHAN
BURAK YAVAŞOĞLU
CAN SANCAK
EBRU YENGİN
EMRAH YETİMLER
EYÜP ŞİRİN
HAKAN ÇELİK
HAKAN SOLGUN
İBRAHİM GARİP
İLKER KOCA
MESUT KILINÇ
MUSTAFA GİRİT
SELMA TOKAY
SULTAN ÖZTOPRAK
ŞİRİN ÖZGÜR
TANER ÖZGÜR
TANER TOKAY
TÜLAY BUYRUCU
YÜCEL ODABAŞ