Ana içeriğe atla
En

Karel Dragon Takımı 2013 Sezonunu İki Kupa ile Kapattı...

Dragon Kürek Festivali Eylül 2013Kurumlararası yarışmalarda en büyük ve kapsamlı spor organizasyonu olan ve 2008 yılından beri Türkiye’nin önde gelen kurumlarının katılımlarıyla düzenlenen Dragon Festivali’nin son ayağı 21-22 Eylül 2012 tarihlerinde İstanbul Haliç’te gerçekleştirildi.
 
Festivale Türkiye’nin büyük kurum ve kuruluşlarına ait 68 takım 1500’e yakın yarışmacı ve 5.000’i aşkın seyirci katıldı. İlk gün zamana karşı yapılan yarışlarda başarılı dereceleri ile Federasyon Kupası için kürek çekmeye hak kazanan finale kalan Karel Dragon Takımı, bu yarışta da başarısını tekrarlayarak DBF Federasyon Kupasının sahibi oldu..
 
Yarışların ikinci gününde en iyi süreye sahip takımların yarıştığı Sport kategorisi finalinde de ikinci olan Karel Dragon Takımı, Festivali başarı ile tamamladı.  
 
Kurulduğu 2008 yılından bu yana 5 kez Dragon Festivali kapsamındaki Dragon Bot yarışlarını, Corporate Games organizasyonu kapsamındaki Dragon Bot yarışlarını ve Federasyonun düzenlediği yarışları kazanarak toplam 10 Türkiye Şampiyonluğuna sahip  Karel Dragon Takımı, 2011 yıllında Çek Cumhuriyetinde düzenlenen yarışlarda da kategorisinde birinci oldu.