Ana içeriğe atla
En

Karel Dragon Takımı Sezonu Açıyor

Şimdiye kadar katıldığı çeşitli yarışlarda 11 kez Türkiye şampiyonu olan, Türkiye’yi yurtdışında temsil ederek, Çek Cumhuriyeti’ndeki yarışlarda da kendi kategorisinde şampiyon olan Karel Dragon Takımı, bu yıl da 31 Mayıs -01 Haziran 2014 tarihlerinde İmrahor Park, Haliç’te düzenlenecek olan Dragon Festivali kapsamında, Kurumlar arası Dragon Bot Yarışlarına katılıyor.

karel dragonKarel personeli, Yetkili Satıcıları ve aileleri ile birlikte oluşturulan Karel Dragon takımının yanı sıra 120’nin üzerinde takım bu yıl etkinlikte yarışıyor.

Kurumlararası yarışmalarda en büyük ve kapsamlı spor organizasyonu olan ve İstanbul’da 2008 yılından beri Türkiye’nin önde gelen kurumlarının katılımlarıyla düzenlenen Dragon Festivali, Türkiye’nin büyük kurum ve kuruluşlarının katılımı ile düzenleniyor. 2500’ü askın yarışmacı ve 10.000’i aşkın seyircinin katılmasının beklendiği yarışlarda rekabet ve eğlence bir arada yaşanıyor.

19 kişiden oluşan Karel Dragon Takımı Karel çalışanları, Yetkili Satıcıları ve ailelerinden oluşuyor. En az 4 bayan kürekçi ile yarışma zorunluluğu olan Dragon Bot yarışlarında, Karel takımı, yaş ortalaması yüksek ve çoğunluğu spor geçmişi olmayan kişilerden oluşuyor. Bu güne kadar süregelen başarıları, Karel Dragon Takımının düzenli takım çalışması ile teknik ve senkronu en üst seviyede gerçekleştirdiğini gösteriyor.