Ana içeriğe atla
En

Karel Dragon Takımı’ndan 10. Şampiyonluk

Karel Dragon Kürek Takımı 2012Kurumlararası yarışmalarda en büyük ve kapsamlı spor organizasyonu olan ve 2008 yılından beri Türkiye’nin önde gelen kurumlarının katılımlarıyla düzenlenen Dragon Festivali’nin Türkiye Şampiyonası olarak düzenlenen son İstanbul ayağı 22-23 Eylül 2012 tarihlerinde Haliç’te gerçekleştirildi.
 
Festivale Türkiye’nin büyük kurum ve kuruluşlarına ait 60 firmadan 1500’ü askın yarışmacı ve 5.000’i aşkın seyirci katıldı. İlk gün zamana karşı yapılan yarışlarda başarılı dereceleri ile finale kalan Karel Dragon Takımı, İkinci gün en iyi süreye sahip takımların yarıştığı Sport kategorisi finalini de birincilikle tamamlayarak Festival ve Türkiye Şampiyonluğu kupalarını müzesine götürdü..
 
Kurulduğu 2008 yılından bu yana 5 kez Dragon Festivali kapsamındaki Dragon Bot yarışlarını, Corporate Games organizasyonu kapsamındaki Dragon Bot yarışlarını ve Federasyonun düzenlediği yarışları kazanarak toplam 10 Türkiye Şampiyonluğuna sahip  Karel Dragon Takımı, 2011 yıllında Çek Cumhuriyetinde düzenlenen yarışlarda da kategorisinde birinci oldu. 
 
18 kişiden oluşan Karel Dragon Takımı Karel çalışanları ve Yetkili Satıcılarından oluşuyor. En az 4 bayan kürekçi ile yarışma zorunluluğu olan Dragon Bot yarışlarında, Karel takımı, yaş ortalaması en yüksek ve çoğunluğu spor geçmişi olmayan kişilerden oluşuyor. Başarıları, Karel Dragon Takımının düzenli takım çalışması ile teknik ve senkronu en üst seviyede gerçekleştirdiğini gösteriyor.Dragon 2012 kupa töreni

KAREL Dragon Takımı 2012
TANER TOKAY
AYHAN İLHAN
ABDÜLHAMİT ŞENYÜZ
AZİME ASLAN
BEYRUL HACIOĞLU
BURAK YAVAŞOĞLU
EMRAH YETİMLER
EYÜP ŞİRİN
HAKAN ÇELİK
İBRAHİM GARİP
İLKER KOCA
MELİKE TAMÖZ
MERT GİRİT
MUSTAFA GİRİT
SELMA TOKAY
ŞİRİN ÖZGÜR
TANER ÖZGÜR
TÜLAY BUYRUCU
YÜCEL ODABAŞ