Ana içeriğe atla
En

Karel, ICT Summit Now Bilişim Zİrvesi'13 Sponsoru

ICT NOW summit Karel Türkiye 2013Interpromedya’nın 13.’sünü düzenlediği, Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarının en büyük bilişim zirvesi olan ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi’13, bu yıl 24-26 Eylül 2013 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Alanında %100 yerli sermaye ile kurulmuş, Uluslararası araştırma kurumu MZA verilerine göre konusunda dünyanın ilk 15, Avrupa’nın ise ilk 3 üreticisi olan Karel, zirvenin sponsoru olacak. Karel bu buluşmada, aynı zamanda standı ile yer alarak son teknoloji ürün ve çözümlerini sunacak.

Bu yıl daha teknolojinin bize gösterecek çok şeyi olduğundan hareketle yola çıkan ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi’13, bölge ülkelerini bilişimin ortak paydasında, Türkiye’de buluşturacak. Orta Doğu, Kafkasya ve Balkan ülkelerinden gelecek teknoloji ve iş profesyonellerinin yanı sıra, ülkemizin siyaset, kamu ve iş çevrelerinin önde gelen temsilcilerin de katılacağı ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi’13 uluslararası boyutta bir teknoloji ve iş gündemi yaratacak.

Zirve, geleceğe yönelik yenilikçi stratejileri ve yol haritalarını tartışmaya açarken, bölgede etkin iş birlikleri kurulmasına da zemin teşkil edecek.