Ana içeriğe atla
En

Karel, Rusya Sviaz Expocomm 2012’ye Katılıyor

Karel, Doğu Avrupa ve BDT bölgesinin en büyük ve en prestijli telekomünikasyon fuar organizasyonu Sviaz Expocomm 2012’ye katılıyor. Organizasyon 14-17 Mayıs 2012 tarihleri arasında Moskova’daki Expocentre Fairgrounds’ta yapılıyor. Tüm dünyadan BT profesyonellerinin ve kurumsal BT karar vericilerinin katıldığı, yeni teknolojilerin tanıtıldığı ve bilişim pazarının şekillendiği etkinlik, 30 yıldır düzenli olarak gerçekleştiriliyor.  
 
Bu organizasyonda Türkiye’yi PBX / IP PBX pazar lideri ve 30’dan fazla ülkeye kendi markasıyla ürün ve teknoloji ihraç eden Karel temsil edecek.  Söz konusu bölgenin en etkin Telekom markalarından biri olan Karel, fuarda yeni teknoloji ürün ve çözümlerini tanıtacak. Bunların başında  Karel’in yeni nesil tümleşik iletişim çözümü UCAP geliyor.  İşletmelerin iletişim ihtiyaçlarını  bilinen yöntemlerin ötesinde çözerek,  haberleşme ve iş yapış biçimlerini değiştiren, hızlandırıp kolaylaştıran Karel UCAP, pazara sunulduğu her ülkede büyük ilgi görüyor. IP santral çözümleri de Karel’in tanıtacağı ürün gruplarından.   Ses, görüntü ve veri trafiğinin tek kaynaktan yönetim ve kontrolünü sağlayan, geniş bir ürün gamına sahip Karel IP çözümleri, tek veya çok merkezli ve her ölçekteki işletmelerin haberleşme gereksinimlerine göre özelleştirilebiliyor.
 
Ürün sergisi ve tanıtımlarının yanı sıra, gerçek zamanlı, çok katmanlı uygulamalar ve sürpriz etkinliklerin gerçekleşeceği Karel standı Pavillion 2 Hall 1'deki 21B60'ta yer alacak.

KAREL, Rusya Sviaz Expocomm 2012’a katılıyor