Ana içeriğe atla
En

Karel Sviaz Expocomm'da Yer Aldı

Karel, Rusya, Doğu Avrupa ve BDT bölgesinin en büyük ve en prestijli telekomünikasyon fuar organizasyonu Sviaz Expocomm 2012’de yer aldı.
30 yılı aşkın süredir gerçekleştirilen Sviaz Expocomm, 14 Mayıs 2012 tarihinde telekomünikasyon sektöründen binlerce profesyonele kapılarını açtı. 26 farklı ülkeden 568 şirketin ürünlerini sergilediği organizasyon 14-17 Mayıs 2012 tarihleri arasında Moskova’daki Expocentre Fairgrounds’ta düzenlendi.
Pavillion 2 Hall 1'de yer alan Karel standında ziyaretçiler Karel’in Tümleşik İletişim (Unified Communications) çözümü, son teknoloji IP santralleri ve tasarım ödüllü telefonları hakkında bilgi aldı. 

Karel Sviaz Expocomm Fotoğrafları >

Tümleşik İletişim (Unified Communications) Platformu
Karel`in global bir işbirliğiyle geliştirdiği, farklı iletişim ortamlarını ve uygulamalarını optimal şekilde bir araya getiren, iletişimin iş süreçlerine dahil edilmesine imkan veren  Tümleşik İletişim (Unified Communications) çözümü fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

IP Santral Çözümleri     
Karel’in fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunduğu bir diğer ürün ise, işletmelerin tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tasarlanmış, veri, görüntü ve ses trafiğinin tek noktadan  kontrol edilmesini ve yönetilmesini sağlayan, birçok iletişim fonksiyonunu tek yapı altında bütünleştiren yeni nesil IP santrallerdi.