Ana içeriğe atla
En

Karel, TBMM “Bilişim Sergisi”nde

Karel, TBMM Bilişim ve İnternet Komisyonunun organize ettiği ve TBMM Tören salonunda gerçekleşen, 11-15 Nisan 2012 tarihleri arasında açık kalan “Bilişim Sergisi”ne yeni nesil ürün ve çözümleriyle katıldı.

13.04.2012 yapılan resmi açılışa TBMM Başkanvekili Mehmet Sağlam, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, TBMM Bilişim ve İnternet Komisyonu Başkanı Necdet Ünüvar ve komisyon üyeleri ile TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu katıldı.

Sergide bilişim sektörünün gelişmesine katkıda bulunan firmalar yer aldı. Telekomünikasyon alanında en büyük yerli Ar-Ge ve üretimlerden birine sahip olup, Türkiye’nin yanı sıra dünyanın en büyük 15 üreticisinden biri olan Karel, serginin anlamına uygun olarak önemli bir örnek teşkil etti. Karel sergide kamu veya özel sektörde, her ölçekteki işletmeler için yeni nesil ürün ve çözümlerini tanıttı. Büyük ilgi gören Karel uygulamalarında; ses, görüntü, konferans, durum bilgisi, anlık mesaj, sesli mesaj, faks, e-posta ve mobilitenin bir arada yönetilmesini sağlayan Karel UCAP Tümleşik İletişim Çözümü, Karel IP uygulamaları, Karel IP Çağrı Merkezi çözümleri yer aldı.