Ana içeriğe atla
En

Karel, Türkiye'nin En Değerli 100 Firması Arasında

Türkiye'nin iletişim liderlerinden, PBX sektörünün uzun yıllardır açık ara pazar lideri Karel dünyanın en prestijli değerlendirme kurumlarında Brand-Finance'ın 2012 için yayınladığı "Türkiye'nin En Değerli 100 Markası" listesinde
81. sırada yer aldı.
 

KAREL Türkiye'nin En Değerli Markalarından

Türkiye’nin yanı sıra Ortadoğu ve Afrika Bölgesinde PBX sektörünün uzun yıllardır açık ara pazar lideri, Ar-Ge’si ve üretimiyle de Türkiye’nin öncü kuruluşlarından biri olan Karel, dünyanın bilinen ve güvenilen kurumlarından Brand-Finance'ın her sene hazırladığı "Türkiye'nin En Değerli 100 Markası" 2012 listesine 81'inci sıradan girerek marka olarak yarattığı güveni ve değerini kanıtlamış oldu.
PBX sektöründen listeye girebilen tek şirket olma özelliği taşıyan Karel, aynı zamanda telekomünikasyon sektöründen listeye girmeye hak kazanan 4'üncü şirketi oldu.

Brand Finance Türkiye"A" marka notu
27 yıldır iletişim sektöründe pekçok başarılı çalışmaya imza atan Karel listede 73 milyon dolarlık firma değeri ve 19 milyon dolarlık marka değeri ile Türkiye'nin en değerli markaları arasında yer alırken Marka Güç Endeksi'ne (BSI) göre yapılan değerlendirmeden marka notu olarak "A" alan firma oldu.

Binlerce markayı değerlendiriyor
1996 yılında kurulan bağımsız marka değerlendirme şirketi Brand-Finance binlerce kuruluşun marka değerlendirmesini yapıyor ve elle tutulmayan değerler yönetimi hakkında tavsiye veriyor. Uluslararası markalar, vergi makamları ve yatırım bankaları gibi kurumlarla çalışan şirket, muhasebe ve vergi gibi konularda çözümler sunuyor.