Ana içeriğe atla
En

Karel Ukrayna PBX Pazarının Önemli Oyuncularından Oluyor

25 Kasım’da Kiev’de kapsamlı bir lansman gerçekleştiren Karel, büyük beğeni toplayan, ürün ve çözümleriyle, Ukrayna pazarında önemli oyunculardan biri olmak üzere düğmeye bastı.


Uzun süredir Ukrayna pazarına girmek üzere hazırlık yapan Karel, Ukrayna’nın önde gelen telekomünikasyon şirketlerinden biri olan Ortemir ile partner olundu. Ürün ve çözümler üzerinde yerelleştirme yapıldı. Titizlikle iş ortaklarına yönelik eğitim programları hazırlandı. 25 Kasım’da ise lansman toplantısı gerçekleştirildi. Lansmana Karel’den Ukrayna’dan sorumlu uluslararası satış başmühendisi Koray AKI, uluslararası satış mühendisi Yener DİMİTOKALI, uluslararası pazarlama uzmanı Fatih YILDIZ, uluslararası destek başmühendisi Yaşar GÜNBULUT ve uluslararası destek mühendisi Caner ŞENBAHAR katıldı. Ülkenin önde gelen telekomünikasyon firmalarının katılımıyla gerçekleştirilen lansmanda, 2 kullanıcıdan 32 bin kullanıcıya kadar her kapasite segmenti işletme için yeni nesil IP çözümlerini tanıtıldı. Veri görüntü ve ses trafiğinin tek kaynaktan kontrol edilmesini ve yönetilmesini sağlayan, geniş kapasite seçenekleri, zengin kullanıcı servisleri ve geniş aksesuar yelpazesiyle, kullanıcı ve çevre dostu bir iletişim altyapısı sunan çözümleri davetliler tarafından büyük ilgi gördü. Lansmanda Karel’in uluslar arası satış ve pazarlama ekipleri Karel markası ile Karel ürün ve çözümlerine gösterilen ilgiden çok memnundu. 
 
Geniş ve rekabetçi ürün gamıyla, yurtdışında da etkili olan hizmet kalitesiyle,   satış ve pazarlama destekleri ile  Ukrayna pazarında önemli oyuncularından biri olmayı hedefliyor.