Ana içeriğe atla
En

Karel, Uluslararası Yenilenebilir Enerji Sertifikası Aldı

Sürdürülebilirlik yolculuğumuzda önemli bir adım daha attık ve I-REC sertifikası ile yeşil enerjiye geçiş yaptık.   Dünya genelinde sürdürülebilir enerji kullanımını ve kaynakları teşvik eden Uluslararası Yenilenebilir Enerji Sertifikası (I-REC) ile kullandığımız enerjinin yenilenebilir kaynaklardan geldiğini onaylayarak çevre dostu çalışmalarımızı tescilledik. Karel Üretim Tesislerinde yeşil enerji kullanımına dikkat ederek, üretim süreçlerimizde doğal kaynakları koruma ve karbon ayak izimizi azaltmaya yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz.   Sürdürülebilir bir gelecek için çevreye olumlu etkilerimizi artırmak için sürekli çalışıyor, birlikte daha yeşil ve temiz bir geleceğe ulaşacağımıza inanıyoruz.

Sürdürülebilirlik yolculuğumuzda önemli bir adım daha attık ve I-REC sertifikası ile yeşil enerjiye geçiş yaptık.

Dünya genelinde sürdürülebilir enerji kullanımını ve kaynakları teşvik eden Uluslararası Yenilenebilir Enerji Sertifikası (I-REC) ile kullandığımız enerjinin yenilenebilir kaynaklardan geldiğini onaylayarak çevre dostu çalışmalarımızı tescilledik. Karel Üretim Tesislerinde yeşil enerji kullanımına dikkat ederek, üretim süreçlerimizde doğal kaynakları koruma ve karbon ayak izimizi azaltmaya yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Karel olarak sürdürülebilir bir gelecek için çevreye olumlu etkilerimizi artırmak adına sürekli çalışıyor, birlikte daha yeşil ve temiz bir geleceğe ulaşacağımıza inanıyoruz.