Ana içeriğe atla
En

Karel, Yapı Fuarı İzmir'de

Karel, 18. YAPI FUARI - TURKEYBUILD İzmir 2012’ fuarına katılıyor. Fuar 11 - 14 Ekim 2012 tarihlerinde İzmir Uluslararası Fuar Alanı / Kültürpark’da düzenlenecek. Karel, fuarda yapı sektörü profesyonellerine Görüntülü İletişim ve Güvenlik Sistemleri ürün ve çözümlerini tanıtacak.

Karel’in sunduğu iletişim sistemleriyle ve birbirleriyle entegre çalışan CCTVHırsız Alarm ve Apartman Konuşma Sistemleri, iletişim ve güvenlikle ilgili her ihtiyacın kolayca kurulumunu, kontrolünü ve kullanımını sağlıyor.  Santrala direkt bağlanabilen SIP kameralar, farklı teknolojilerde uç birim alternatifleriyle 8000 daireye ulaşan apartman konuşma sistemleri, bu sitemlerle entegre çalışabilen kablolu ve kablosuz hırsız alarm sistemi çözümleri ve bu sistemlerle ilgili mobil uygulamalar sergilenecek ürün ve çözümlerden bazıları.

Karel’in sunduğu entegre Görüntülü İletişim ve Güvenlik Sistemi çözümlerini incelemek ve proje hizmetiyle ilgili detaylı bilgi almak için Yapı Fuarı standını ziyaret edebilirsiniz. Ücretsiz davetiye için aşağıdaki formu doldurunuz.