Ana içeriğe atla
En

Karel, Yetkili Satıcı Toplantısıyla 25. Yılını Kutladı

“Daha Güçlü, Daha Hızlı, Daha İleri” konseptiyle 1-2 Aralık 2011 tarihlerinde Ankara Bilkent otelde gerçekleştirilen Karel Yetkili Satıcı toplantısında, Türkiye’nin 81 ilinden 250 Karel Yetkili Satıcısı bir araya geldi. Yeni ürünler ve çözümlerin paylaşıldığı toplantıda Karel’in sektördeki 25. yılı Yetkili Satıcılarla birlikte kutlandı.

Toplantıda Karel’in yeni ürün ve çözümlerinin de sunum ve tanıtımları yapıldı. IP santral, terminal ve yakınsama ürünleri, tümleşik iletişim çözümleri, bulut çözümleri, hırsız alarm sistemleri başlıklarında sunulan yeni ürün ve çözümler Yetkili Satıcılar tarafından beğeniyle karşılandı.


Yetkili Satıcılar, kurulan sergi alanında yeni sistemleri inceleme fırsatı da buldular.

1 Aralık tarihinde yapılan gala gecesinde Yetkili Satıcılar ve Karel çalışanları hep birlikte eğlendiler. 25. Yıl anısına 25 Yetkili satıcıya çekilişle hediyeler dağıtıldı. 


Karel Yetkili satıcılar toplantısının 2. gününde Karel’in Sincan Organize sanayi bölgesindeki 20.000m2 kapalı alanda faaliyet gösteren üretim tesislerine gezi düzenlenerek,  Türkiye’nin en yeni teknoloji makinalarına sahip üretim parkuru tanıtıldı.