Ana içeriğe atla
En

Karel'den 87 Yetkili Satıcıya Plaket

Sektörün geçmişi çok yeniyken, Karel’in 87 tane Yetkili Satıcısının, 20 yılı aşkın bir süredir kesintisiz Karel’le çalışması Türkiye’de eşine az rastlanır bir başarı öyküsü oluşturuyor. Bu başarı öyküsü Ocak ayında yapılan toplantılarda Yetkili Satıcılara verilen plaketlerle taçlandırıldı.
PBX sektörünün uzun yıllardır açık ara pazar lideri Karel, Ocak ayında İstanbul ve Antalya’da Yetkili Satıcı toplantıları gerçekleştirdi.  Toplantıda 2012 yılının değerlendirmesi yapılırken, başarılı satış yapan Yetkili Satıcılara çeşitli ödüller verildi.  Bunun yanı sıra 2013 yılına ait yatırımların, yeni ürün, çözüm ve hedeflerin konuşulduğu toplantılarda çok anlamlı bir ödül töreni daha gerçekleştirildi. Türkiye’de 87 tane, 20 yılı aşkın süredir Karel’le çalışan hatta Karel’in kuruluşunda beraber yola çıktığı Yetkili Satıcısına Karel Yönetimi tarafından katkılarından dolayı plaket verildi. Sektörün niteliği ve ne kadar yeni olduğu göz önünde bulundurulunca büyük bir başarı olarak değerlendirilen bu uzun soluklu işbirliği hakkında Karel’in Genel Müdürü Serdar Tunaoğlu şunları söyledi.

“Ciro, karlılık elde edilebilir, yeni teknoloji ürünler kopyalanabilir ancak kurum kültürü ve değeri biriciktir. Elde edilmesi de kopyalanması da en zor şeydir.

Şirketlerin çalışanlarıyla, iş ortaklarıyla, müşterileriyle, toplumla kurdukları iletişim ve iş yapış biçimleri ve değerleri zamanla bir kurum kültürü ve kimliği oluşturur.  Kalıcı şirketler bunu etkin ve başarılı yapıp uzun süreli koruyabilenlerdir. Bunlar diğerleri arasından kolaylıkla sıyrılırlar.

Karel bundan 27 sene önce kurulmuş bir şirket. Ürün ve hizmet anlamında en yeni teknolojileri kullanarak inovatif iletişim çözümlerini pazara sunmayı hedefleyen uzun yıllardır pazar lideri olan bir iletişim teknolojileri şirketi. Başarısının sırrında ürün ve hizmetleriyle müşterilerine sunduğu faydalar etkili olmuştur ancak bunun arkasında önemli bir kurum kültürü ve değerler zinciri yatar. Zincirin en önemli halkalarından biri satış ve satış sonrası hizmetleri gerçekleştiren dağıtım kanalıdır.  Karel, Türkiye’nin bilişim alanında en etkin dağıtım kanallarından birinin sahibidir. Bu karşılıklı güven, samimiyet ve anlayışa dayalı yıllar içinde birlikte oluşturduğumuz güçlü bağlar sayesinde yaşatılmaktadır.  Bu uzun soluklu işbirliğinin Karel için önem ve anlamı büyüktür. Bu nedenle, Türkiye’de 87 tane, 20 yılı aşkın süredir bizimle çalışan hatta Karel’in kuruluşunda beraber yola çıktığımız Yetkili Satıcımıza katkılarından ötürü verdiğimiz plaketlerden dolayı biz de büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz."
Karel Yetkili Satıcıları 1
Karel Yetkili Satıcıları 2