Ana içeriğe atla
En

Karel’e Kadın İstihdamının Artırımına Yönelik Katkı Ödülü

Karel, kadın istihdamının arttırılmasına yönelik sağladığı önemli katkılardan dolayı ödüllendirildi. 

Karel, uzun süredir sürdürülebilirlik ve toplumsal sorumluluk ilkeleri doğrultusunda hareket ederek kadın istihdamının arttırılmasına yönelik çalışmalar yürütüyor. Kadınların iş gücüne katılımını artırmak ve eşitlikçi iş ortamlarının teşvik edilmesine yönelik çabalarına devam eden Karel, İş Pozitif programı kapsamında 2023 yılında kadın istihdamının arttırılmasına yönelik sağladığı katkılar dolayısıyla ödül kazandı.

Sincan Belediyesi Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşen Kadın İstihdam Sistemi - İş Pozitif Tanıtım programında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Karel ile birlikte programa katkı sunan firmalara ödüllerini takdim etti. Karel adına ödülü İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Yüksel Keser, İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Müdürü Melike Nizamoğlu, Kıdemli İnsan Kaynakları Uzmanı Mürvet Aydın ve Kıdemli İnsan Kaynakları Uzmanı Aslı Karademir aldı.

Karel, gelecekte de kadın istihdamını desteklemek ve kariyer fırsatlarını artırmak için çalışmalarına devam edecektir. Şirket, sürdürülebilirlik ve toplumsal sorumluluk ilkeleri doğrultusunda hareket etmeye ve topluma olumlu katkılar sağlamaya kararlılığını sürdürecektir.

Karel’e Kadın İstihdamının Artırımına Yönelik Katkı ÖdülüKarel’e Kadın İstihdamının Artırımına Yönelik Katlı Ödülü

İş Pozitif Nedir?
Türkiye’de kadın istihdamına yönelik mesleki eğitim, teşvik ve hibe gibi destekler veren kamu kurumları, yetişmiş insan kaynağına sahip sivil toplum kuruluşları, üretim kapasitesine sahip kadın kooperatifleri ve istihdam sağlayan özel sektör kuruluşlarının bir araya gelerek kayıtlı “kadın istihdamının” artırılmasını sağlayacak iş birliği sistemidir.