Ana içeriğe atla
En

Birey ve Nesne Takibi Nedir? Faydaları Nelerdir?

İletişim Sistemleri

Günümüzde, araç ve ısı takibinin dışında kişi ve nesneleri de takip etmeniz mümkün. Üstelik kolayca satın alınabilir, taşıması ve kullanımı kolay bir cihazla takibi gerçekleştirebilir ve sistemin sağladığı faydalar ile hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.

Öğrenci velilerinden, tur rehberlerine, evcil hayvan sahiplerinden, değerli eşya koleksiyoncularına kadar birçok kişisel kullanım seçeneğine sahip takip sistemlerinin ne gibi faydalar sağlayabileceğini özetlememiz gerekirse;

  • Çocuklarınızı, aile büyüklerinizi ve evcil hayvanlarınızı sizden uzakta ve hareket halindeyken izleyebilir, kısa sürede yerlerini tespit edebilirsiniz.
  • Çocuklarınızın ya da aile büyüklerinizin sizin belirlediğiniz alanlar (okul, dershane vb.) veya güzergahlar dışına çıkması halinde mail ya da SMS ile bilgilendirilebilirsiniz.
  • Kalp, tansiyon, Alzheimer vb. rahatsızlıkları yaşayan sevdiklerinizi cep telefonunuzdan dahi izleyebilir. İhtiyaç anında kendileri ile sesli iletişim kurabilirsiniz.
  • Kuyumculuk sektörü gibi değerli malların transferlerinin yapıldığı bir sektörde, değerli malların taşındığı kutuları anlık izleyebilirsiniz.
  • Kurye ve ilan dağıtım firmaları, belediye ve kamu kuruluşları, tur operatörü ve seyahat acenteleri ya da doğa sporları ile ilgilenen kurum ve şahıslar için kontrol ve önlem amaçlı kullanabilirsiniz.
  • Mahkeme kararıyla uzak tutulması gereken kişilerin takibinde başarı ile kullanabilirsiniz.

Bu yazıyı okuyan bunları da okudu:
Çağrı Merkezi Müşteri İlişkileri Yönetiminde Başarısızlık Nedenleri
Karel Araç Takip Sistemi Şirketinize Neler Kazandırır? [Video]
Akıllı Ev ve Ofis Teknolojilerinde Gelişmeler Nelerdir?

Diğer Bloglar