Ana içeriğe atla
En

Telefon Santralının Ötesinde Bir İletişim Çözümü: Karel Tümleşik İletişim

İletişim Sistemleri

Çelikel, yeni bina ve tesisleri için IP teknolojisine sahip ve daha esnek kapasiteli bir iletişim sistemine ihtiyacı vardı. İhtiyaç duyulan sistem içerisinde yedekleme ve tümleşik iletişim önemli bir yer tutuyordu. Sesli ve video konferans, sesli mesajlaşma, anlık mesajlaşma ve durum bilgisi gibi özellikler de önemli idi. Çalışanların masa başına bağımlı kalmadan gelen aramalara cevap verebilmeleri, çağrıları yönlendirebilmeleri ve gelen mesajlara ulaşabilmeleri de oldukça önem arz ediyordu. 

Çelikel, tüm bu ihtiyaçlarını karşılayabilecek çözümü Karel'de buldu ve Karel Tümleşik İletişim Platformu'nu tercih etti. 

Karel Tümleşik İletişim ile birlikte mobilite desteği de sağlanabildi. Karel Mobil uygulamaları ile çalışanalar dahili telefonlarına gelen çağrıları her yerde ve her zaman karşılayabiliyorlar. Ayrıca tümleşik iletişim, network üzerinde işleyen bir sistem olduğu için, network bulunan her yere ip telefonlar kolaylıkla taşınabildi. Bu özellik mekan değişikliklerinde hem büyük kolaylık hem de esneklik sağlıyor. 

Tümleşik İletişimin ekranlarına web tarayıcılar üzerinden erişilebiliyor ve bu sayede izleme, yönetme ve raporlama işleri kolaylıkla yapılabiliyor. Ayrıca kullanıcılar kendilerine bırakılan sesli mesajlara internet tarayıcılar üzerinden ve epostaları aracılığıyla ulaşabiliyor ve dinleyebiliyor.

Anlık mesajlaşma ve durum bilgisini gösteren uygulama sayesinde de çalışanlar birbirlerinin meşgulüyetlerini görebiliyorlar ve bu durum verimli çalışmak açısından büyük bir katkı sağlıyor. 

Çelikel adına, bulunduğumuz çağın gerekliliği olarak iletişim sistemlerinde de verimlilik ve maliyet avantajına önem veren firmalara Karel Tümleşik İletişimi öneriyoruz. 

Çelikel Müşteri Deneyimi Broşürü için tıklayınız.

Bu yazıyı okuyanlar, bunları da okudu:
Neden Tümleşik İletişim?
Büyük Düşün, Tümleşik İletişim Kullan
BT Bölümleri İçin Tümleşik İletişim Satın Alma Rehberi

Diğer Bloglar